NOUTATI

O mamă din Dambovita, care a salvat mii de copii, se luptă acum pentru viața fiului ei. Cum îl poți ajuta și tu!

Nicoleta Ioniță este o activistă renumită în județul Dâmbovița pentru activitatea ei caritabilă. De-a lungul anilor, a pornit multe campanii de ajutorare pentru familii defavorizate, a construit sau renovat case, a îmbrăcat și încălțat mii de copii. Dar acum, ea se confruntă cu cea mai grea încercare din viața ei: fiul ei de 16 ani are scolioză, o boală gravă a coloanei vertebrale, care nu se poate vindeca.

Scolioza este o curbă anormală laterală a coloanei vertebrale, care poate duce la dureri cronice, dificultăți respiratorii și capacitate redusă de mișcare. Potrivit medicilor, există două soluții pentru a reduce curbura coloanei vertebrale: purtarea unui corset special și kinetoterapia, sau terapia Schroth și operația. Terapia Schroth este o formă de tratament conservator, care constă într-o serie de exerciții care vizează elongația trunchiului și corectarea asimetriilor coloanei.

Nicoleta a ales prima variantă, dar aceasta presupune costuri ridicate, pe care ea nu și le poate permite. De aceea, a decis să ceară ajutorul semenilor, așa cum a făcut-o pentru atâția alții. „Nu îmi este ușor să cer pentru mine, dimpotrivă, îmi este foarte greu, dar mă gândesc că poate binele făcut în atâția ani se va întoarce către noi”, a declarat Nicoleta, cu lacrimi în ochi.

Cei care vor să îl sprijine financiar pe băiatul Nicoletei pot depune orice sumă de bani în următoarele conturi:

RO39INGB0000999907613739 – Titular Barbu Gheorghe Marcel

paypal https://www.paypal.com/paypalme/nicoletaionita

nico976.ni@gmail.com

Revolut 0770.460 385

revolut.me/daruiestesiajuta

Prin Paypal sau Revolut trebuie făcută mențiunea „Tedi”.

Orice gest de solidaritate contează pentru Nicoleta și fiul ei, care au nevoie de sprijinul nostru. Haideți să le arătăm că nu sunt singuri în această luptă!

Urmariti-ne pe Google News