NOUTATI

O luptă pentru visul de a dansa: Ana Maria și drumul către vindecare

La doar 7 ani, viața micuței Ana Maria Ciurel a fost întunecată de un diagnostic nemilos: scolioza precoce. Această afecțiune a coloanei vertebrale a adus îndoieli și sacrificii într-o lume plină de bucurie și pasiune pentru dans. Însă Ana Maria nu se lasă învinsă și înfruntă zilnic provocările acestei boli debilitante.

În fiecare zi, micuța luptătoare se confruntă cu sedințe lungi și epuizante de kinetoterapie în încercarea de a-și corecta poziția coloanei vertebrale. De asemenea, este nevoită să poarte un corset Rigo-Cheneau, un dispozitiv incomod și restrictiv, care îi limitează mișcările și îi aduce un confort minim.

Cu toate acestea, scolioza nu a afectat doar coloana vertebrală a Anei Maria, ci și plămânii săi. Fiecare inspirație și expirație reprezintă un adevărat efort pentru ea. Cu toate acestea, în ochii săi se reflectă totuși determinare și speranță.

Mama Anei Maria, Aura Ciurel, își amintește cu nostalgie de zâmbetul fiicei sale în timp ce dansa și de strălucirea din ochii ei. Visurile și pasiunea Anei Maria au fost abandonate pentru moment, dar aceasta nu și-a pierdut niciodată voința de a lupta. În ciuda tuturor dificultăților cu care se confruntă zi de zi, tânăra speră că un drum către vindecare este posibil.

Speranța Anei Maria rezidă într-o intervenție chirurgicală ce ar putea fi efectuată la Spitalul Monza, sub îndrumarea doctorului Alexandru Thenry. Cu toate acestea, costul acestei operații, în valoare de 20.500 de euro, depășește venitul lunar al familiei Anei Maria, crescând astfel greutățile și obstacolele de care aceștia se lovesc.

În acest moment dificil, Asociația „Salvează o inimă” a lansat o campanie umanitară pentru a strânge fonduri în sprijinul Anei Maria. Fiecare donație, de orice valoare, poate aduce o speranță nouă în viața micuței luptătoare, ajutând-o să își reconstruiască lumea de visuri și să revină în sala de dans.

„Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea voastră și pentru faptul că alegeți să fiți alături de noi în această luptă. Fiecărei donații, oricât de mică, îi vom da o valoare enormă și ne va apropia mai mult de visul nostru comun – vindecarea și fericirea Anei Maria”, transmite Asociația „Salvează o inimă”.

Lumea își întoarce privirile către micuța dansatoare, rugându-se în tăcere pentru putere și vindecare. Ana Maria este un exemplu de curaj și determinare pentru toți cei care trec prin încercări grele. Împreună, putem oferi o șansă micuței să revină în sala de dans și să își îndeplinească visul. Fiecare gest contă, fiecare compasiune și fiecare donație poate face diferența în viața Anei Maria.

Conturi pentru donații:
Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani

Donatorii sunt rugați să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele ANA MARIA CIUREL