NOUTATI

O femeie de 31 de ani găsită în stare critică după ce s-a aruncat sau a fost împinsă de la etajul 5

Potrivit primelor informații, se pare că tânăra s-a aruncat sau a fost împinsă de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al clădirii.

În apropierea intersecției dintre străzile Dunării și Constantin Brâncoveanu din Alexandria, un incident șocant a avut loc, în care o femeie în vârstă de 31 de ani a fost găsită pe trotuar, în fața unui bloc de locuințe.

Echipele de intervenție s-au deplasat imediat la fața locului și i-au acordat femeii îngrijiri medicale de urgență, după care au transportat-o la spital. Din nefericire, ea se află în prezent în comă de gradul 3. Autoritățile au început imediat investigațiile pentru a stabili circumstanțele care au condus la această decizie aparent sinucigașă.

Conform informațiilor inițiale, femeia a fost în apartamentul unui bărbat în vârstă de 26 de ani în noaptea de 9 spre 10 august. Detaliile despre ce s-a întâmplat în interiorul apartamentului urmează să fie clarificate de către poliție. Cert este că polițiștii au intrat cu forța în locuință, au reținut bărbatul respectiv și l-au dus la audieri. Se pare că atât el, cât și femeia erau cunoscuți ca fiind consumatori de droguri. Ancheta trebuie să determine dacă victima s-a aruncat sau dacă a fost împinsă în gol.