NOUTATI

Nuntași cărați cu ambulanțele de la o petrecere organizată la Rucăr

Scandal la o nuntă din Rucăr: invitații au ajuns la spital după ce au mâncat mâncarea adusă de organizatori.

O nuntă din comuna Rucăr s-a transformat într-un coșmar pentru mai mulți invitați, care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat alimente contaminate. Potrivit unor surse, mâncarea pentru eveniment nu a fost furnizată de restaurantul unde a avut loc petrecerea, ci a fost adusă de organizatori, fără a respecta normele de igienă și siguranță alimentară.

Cazul a fost semnalat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Argeș și un echipaj SMURD. Patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Câmpulung, unde li s-au administrat tratamente specifice pentru toxiinfecție alimentară. Restul invitaților au refuzat să meargă la spital, probabil din teama de a nu fi implicați într-o anchetă.

Unul dintre cei afectați a declarat că nu știe exact ce anume le-a provocat răul, dar că a mâncat atât aperitive, cât și pește. Acesta a adăugat că nu este vina mirilor pentru situația creată, ci a celor care au adus mâncarea de proastă calitate.

Reprezentanții restaurantului au negat orice implicare în incident și au precizat că au dovada scrisă că mâncarea pentru eveniment a fost adusă de organizatori, nu de ei. Ei au afirmat că sunt dispuși să colaboreze cu autoritățile pentru a clarifica situația.