NOUTATI

Noroc chior într-un supermarket: Un medic ATI aflat la cumparaturi a salvat o fetiță de doi ani care se sufoca cu mâncare

Un caz dramatic s-a petrecut într-un supermarket din Suceava, unde o fetiță de doi ani a riscat să moară după ce s-a înecat cu o bucată de aliment. Din fericire, printre clienții magazinului se afla și un medic ATI, care a intervenit imediat și i-a salvat viața.

Fetița se afla cu familia la cumpărături când a început să se sufoce și să nu mai respire. Părinții au intrat în panică și au cerut ajutor, iar țipetele lor au fost auzite de Violeta Ștefan, medic ATI la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” din Suceava.

Fără să stea pe gânduri, doctorița a alergat spre copil, care era întins pe o masă și avea fața vânătă. Violeta Ștefan a aplicat manevrele de prim-ajutor și a reușit să îi scoată fetiței bucata de aliment care îi bloca căile respiratorii. Apoi, a monitorizat-o pe micuță până la sosirea ambulanței, care a transportat-o la spital pentru investigații.

Datorită intervenției rapide și profesioniste a medicului, fetița a scăpat nevătămată și acum se află acasă, în siguranță, alături de părinți. Violeta Ștefan a fost felicitată de colegi și de autorități pentru gestul său eroic, care a demonstrat încă o dată devotamentul și competența personalului medical.

Urmariti-ne pe Google News