NOUTATI

Ne ținem de cuvânt! Comuna Voinești modernizează prin asfaltare 4,6 km de străzi în satul Suduleni

Comuna Voinești, din județul Dambovita, continuă să investească în modernizarea infrastructurii locale. Prin intermediul programului Anghel Saligny, autoritățile locale au obținut un contract de finanțare de peste 1 milion de euro pentru asfaltarea a 4,6 km de străzi în satul Suduleni.

De aproximativ o săptămână, 20 de utilaje lucrează intens la pregătirea terasamentelor și profilarea tuturor străzilor și ulițelor incluse în acest proiect. Eforturile depuse de muncitori și autorități au fost răsplătite, iar căldurile insuportabile nu au reușit să împiedice progresul lucrărilor.

Prin realizarea acestui proiect, comuna Voinești va depăși borna de 60 km asfaltați în toate cele opt sate ale sale. Cu toate acestea, autoritățile locale nu se opresc aici și își propun să asfalteze încă 10 km de străzi, astfel încât toate satele comunei să beneficieze de condiții de circulație moderne și sigure.

„Ne ținem de cuvânt și încercăm să oferim cele mai bune condiții de trai pentru locuitorii comunei Voinești. Prin modernizarea infrastructurii locale, ne propunem să creștem calitatea vieții și să încurajăm dezvoltarea economică a comunității”, a declarat Sandu Gabriel Danut primarul comunei Voinești.

În concluzie, modernizarea infrastructurii locale este o prioritate pentru autoritățile din comuna Voinești, iar asfaltarea a 4,6 km de străzi în satul Suduleni este doar unul dintre proiectele care demonstrează angajamentul lor față de comunitate. Spor la treabă și să ne bucurăm de drumuri bune și sigure!

Urmariti-ne pe Google News