NOUTATI

Natalia și Norbert, posibil traficanți, au murit într-un accident de motocicletă.

Accident tragic: Doi tineri iubiți pierd viața într-un accident de motocicletă cu suspiciuni de trafic de droguri

Într-un accident devastator de motocicletă petrecut pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare, doi tineri îndrăgostiți și-au pierdut viața într-un mod tragic. Conducătorul motocicletei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a lovit o mașină în timp ce circula cu viteză, provocând un impact fatal. Atât el, cât și iubita sa în vârstă de 18 ani, au suferit răni grave și au decedat ulterior în spital.

Descoperirea uluitoare a fost făcută în rucsacul tânărului de 20 de ani, unde polițiștii au găsit o cantitate semnificativă de substanțe interzise. Acest lucru a stârnit suspiciuni serioase cu privire la posibila lor implicare în traficul de droguri.

Evenimentul tragic a avut loc pe 9 septembrie și a fost investigat de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Probe biologice au fost recoltate de la ambii conducători implicați în accident pentru a se stabili dacă consumaseră alcool înainte de tragedie. Ancheta continuă sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar autoritățile lucrează intens pentru a dezvălui rețeaua în care cei doi tineri ar fi putut fi implicați.

Pe de altă parte, Natalia, una dintre victime, era elevă la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, unde colegii din clasa a 12-a au omagiat memoria sa prin aprinderea de lumânări și depunerea de flori.

Urmariti-ne pe Google News