NOUTATI

Moștenirea Fatală: Nepotul Incendiator din București. Imagini de nedescris.

Un tânăr acuzat de o crimă îngrozitoare care a șocat Capitala așteaptă verdictul magistraților. Este vorba despre un nepot care și-a ucis mătușa într-un mod brutal, motivat de lăcomia pentru o moștenire.

Victima a fost pândită și incendiată în scara blocului unde locuia, în plină zi, sub privirile înspăimântate ale vecinilor. Imaginile de la fața locului pot afecta emoțional pe oricine.

Anchetatorii au descoperit că nepotul-călău al femeii o urmărea de câteva zile. Motivul odioasei crime din Sectorul 6, unde o femeie a fost bătută și incendiată de propriul nepot, pare a fi premeditat.

Momentul șocant când femeia este incendiată de nepotul său în scara de bloc a fost surprins. Înainte de a fi incendiată, victima fusese lovită cu bestialitate.

Nepotul, care și-a ucis cu bestialitate mătușa, a fost arestat pentru 30 de zile. Deși s-a ales cu arsuri, Alexandru nu și-a recunoscut vina.

Tânărul este în prezent internat la Spitalul Obregia, unde i se tratează rănile pe care și le-a cauzat în momentul în care a comis fapta tragică. Surse din anchetă spun că bărbatul nu a dat foarte multe declarații, dar probele arată că fapta ar fi fost premeditată și că ar fi pândit-o pe femeie și în zilele anterioare.