NOUTATI

Moș Crăciun vine la Târgoviște cu o paradă de basm! Vezi cum poți primi un dar de la el!

Târgoviștenii se pregătesc să-l întâmpine pe Moș Crăciun într-un mod spectaculos. Vineri, 15 decembrie, de la ora 17:00, bătrânul cu barba albă va sosi în oraș, înconjurat de o „armată” de Crăciunițe, spiriduși, elfi, reni și personaje din povești.

Ei vor defila pe străzile din centrul orașului, în ritm de fanfară și colinde, până la Orășelul lui Moș Crăciun, amenajat pe Platoul Prefecturii.

Aici, Moș Crăciun va împărți daruri copiilor care vor recita o poezie sau un cântec de iarnă. Dar grabiți-vă, pentru că Moșul va sta la Târgoviște doar până pe 17 decembrie, când va pleca să viziteze alte locuri. Nu ratați ocazia de a vă bucura de magia sărbătorilor de iarnă alături de Moș Crăciun și de a vă face o poză cu el!

Orășelul lui Moș Crăciun va găzdui și alte evenimente în perioada 15-17 decembrie, cum ar fi recitaluri de colinde, dansuri populare, spectacole de teatru și momente artistice ale diferitelor comunități. Pentru mai multe detalii, puteți consulta programul complet al Orășelului lui Moș Crăciun.

Urmariti-ne pe Google News