PRIMARIA TARGOVISTE

Mobilizare de forte: „­čÉ▒Pisicu╚Ť─â salvat─â din copac­čî│”

O pisicu╚Ť─â a fost salvat─â dintr-un copac de c─âtre colegii de la SPMT, cu sediul ├«n zon─â. Situa╚Ťia a fost rezolvat─â prompt ╚Öi eficace, iar pisicu╚Ťa este acum ├«n siguran╚Ť─â. Potrivit unui martor ocular, pisicu╚Ťa a fost suspendat─â ├«n copac timp de mai bine de 3 zile. Gardianul de serviciu de acolo a refuzat s─â intervin─â, deoarece nu intra in aria lui de serviciu.

Situa╚Ťia era destul de riscant─â, deoarece era nevoie s─â se pun─â scara pe malul canalului secundar al Ialomi╚Ťei, care nu era stabil. Colegii no╚Ötri de la SPMT au intervenit prompt ╚Öi eficace, salv├ónd astfel pisicu╚Ťa din copac.

Ace╚Ötia au folosit o macara pentru a ajunge la pisicu╚Ť─â, iar situa╚Ťia a fost rezolvat─â ├«ntr-un timp record. Aceast─â interven╚Ťie a fost probabil una dintre cele mai costisitoare din istoria SPMT, dar a fost necesar─â pentru a salva aceast─â pisicu╚Ť─â. Din fericire, to╚Ťi cei implica╚Ťi ├«n interven╚Ťie sunt ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi nev─ât─âma╚Ťi.

­čÖé Mesaj primit ├«n aceast─â dup─â-amiaz─â:

­čĹë „Bun─â ziua! La intrarea din parcul Complexului de nata╚Ťie a r─âmas suspendat─â ├«n copac o pisicu╚Ť─â de mai bine de 3 zile. L- am ├«ntrebat pe gardianul de serviciu de acolo ╚Öi mi- a spus c─â nu intra in aria lui serviciu. C─â s─â intervin─â un civil este destul de riscant fiind nevoie sa punem scara pe malul canalului secundar al Ialomi╚Ťei care nu este stabil. Pute╚Ťi s─â trimite╚Ťi pe cineva s─â intervin─â acolo cu o macara sau scara sau utilaj ? V─â rog frumos!”

Ôťů ´ŞĆInterven╚Ťie prompt─â ╚Öi eficace a colegilor de la SPMT, cu sediul ├«n zon─â ╚Öi situa╚Ťia este rezolvat─â!

Cristian Stan

Urmariti-ne pe Google News