NOUTATI

„Moartea este mama ta” Cum o fetiță cu părinți vegani a murit de foame.

Un cuplu vegan este acuzat de cruzime și neglijență după ce fiica lor de doi ani a murit de foame și de infecție cu coronavirus.

Svetlana și Denis Zhitelev au hrănit copiii lor doar cu alimente crude și le-au interzis să consume produse de origine animală.

De asemenea, au respins tratamentul medical convențional și au folosit doar remedii naturale.

Mana, fiica lor cea mică, a murit în martie 2023, după ce s-a îmbolnăvit de o răceală și nu a primit niciun ajutor medical.

O autopsie a arătat că fetița suferea de anemie, malnutriție, coronavirus și întârzieri în dezvoltare.

Părinții ei au fost arestați și riscă până la trei ani de închisoare. Ei și-au pierdut custodia celorlalți doi copii, care au fost plasați în grija statului.

După moartea fiicei lor, cuplul a incinerat corpul ei și a împrăștiat cenușa pe un munte. Svetlana, care este instructor de yoga și dans spiritual, a postat pe rețelele de socializare un mesaj bizar în care spunea că “moartea este mama ta” și că “sexul, nașterea și moartea sunt portaluri către dincolo”. Soțul ei este producător de uleiuri esențiale.

Aceasta este una dintre cele mai șocante și revoltătoare cazuri de abuz asupra copiilor din Rusia, care ridică întrebări despre siguranța și responsabilitatea părinților vegani.

Ce credeți despre părinții vegani și despre modul în care și-au tratat copiii? Credeți că merită pedeapsa pe care o primesc? Cum ar trebui să fie protejați copiii de astfel de abuzuri? Aștept cu nerăbdare să citesc opiniile voastre. Mulțumesc pentru atenția acordată. 😊

Urmariti-ne pe Google News