NOUTATI

Moarte misterioasă în Dâmbovița: O bătrână dispărută a fost găsită pe un câmp.

O femeie de 81 de ani, care fusese dată dispărută de familie, a fost găsită fără suflare pe un teren agricol din apropierea localității Voia, comuna Crângurile, județul Dâmbovița. Bătrâna locuia în satul Pătroaia-Vale și plecase de acasă duminică, în jurul orei 12.00, fără să spună nimănui unde se duce.

Potrivit IPJ Dâmbovița, cadavrul femeii a fost descoperit în aceeași zi, în jurul orei 18.00, de către un localnic care a alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și medici legiști, care au început cercetările pentru a stabili cauza decesului.

„La o primă examinare, pe corpul femeii nu au fost identificate urme vizibile de violență”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor morții.

Ancheta este în desfășurare, iar polițiștii nu exclud nicio ipoteză, inclusiv cea a unei morți naturale sau a unei sinucideri. Bătrâna suferea de depresie și avea probleme de sănătate, potrivit rudelor.

Urmariti-ne pe Google News