NOUTATI

Misterul crimei din Ulieşti: o femeie găsită truncată pe marginea Autostrăzii A1

Un picior uman observat de un şofer a condus la o descoperire macabră pe marginea Autostrăzii A1, în comuna Ulieşti, Dâmboviţa.

Conform surselor de anchetă, criminalul a ales o locaţie cu cel mai performant sistem de supraveghere video din zonă, cu 37 de camere amplasate pe o rază de câţiva kilometri, amplasate strategic chiar în punctul unde a fost abandonat trupul.

Femia de 38 de ani, care ar fi practicat prostituția, a fost raportată dispărută de sora sa pe 6 martie. Cadavrul ei a fost găsit despărţit în două saci de plastic, iar urme de sânge au fost descoperite într-un arc de cerc de 500 de metri. O familie din capitală așteaptă rezultatele probei ADN pentru a confirma dacă femeia găsită pe câmp este cea pe care o caută.

Un specialist criminalist, Dan Antonescu, speculează că femeia ar fi putut fi răpită, forţată să practice prostituţia şi eventual să refuze, determinându-l pe proxenetul ei să comită crimă pentru a nu fi descoperit. Această crimă înfiorătoare aduce cu sine o amintire parelalelă, un alt caz care a avut loc cu aproape patru ani în urmă în Giurgiu, unde o tânără de 32 de ani care practica aceeaşi meserie de viaţă a fost ucisă, plasată într-o valiză şi incendiată pe câmp.

Dan Antonescu, specialist criminalog: Este foarte posibil ca ea să fi fost răpită, să fi fost obligată să practice prostituţia şi să fi refuzat. pentru a nu-l demasca pe proxenet, acesta să fi recurs la crimă. Când avem de-a face cu un cadavru segmentat, o concluzie este clară: locul faptei are leg cu autorul; garajul, locul de muncă. Pe proprietatea lui s-a trezit cu un cadavru. Dacă nu are forţă segmentează cadavrul şi il transportă pe bucăţi.

În acest moment, anchetatorii merg pe o pistă conform căreia femeia a fost ucisă în alt loc şi apoi abandonată în câmpul deschis. Dincolo de speculaţii, singurul lucru sigur este că trupul feminin truncăt a adus groază şi întrebări într-o comunitate rurală neatinsă de brutalitatea urbana. În timp ce anchetele se află în curs de desfăşurare şi dovezile continuă să se acumuleze, adevărul din spatele crimei din Ulieşti este îmbrăcat în pături misterioase, aşteptând să fie dezvăluit.

Urmariti-ne pe Google News