NOUTATI

Miracol în Dragomirești: Un tânăr din Candesti de 28 de ani scapă nevătămat dintr-un accident violent

Deplasându-se dinspre Voinești către Târgoviște un tânăr din Cândești a trăit o a doua șansă la viață astăzi dimineață, în urma unui accident rutier dramatic în localitatea Dragomirești. La doar 28 de ani, acesta a avut parte de un moment terifiant, dar a izbutit să scape nevătămat grație unui adevărat miracol.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 07.50, când bărbatul se afla la volanul propriului autoturism, pe DN 72A, deplasându-se dinspre Voinești către Târgoviște. Din nefericire, într-o clipă de neatenție, șoferul a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Imagini incredibile arată mașina avariată într-o stare deplorabilă, cu geamurile sparte și caroseria îndoită în urma impactului violent. Cu toate acestea, într-un adevărat miracol, tânărul a reușit să iasă din mașină nevătămat. Deși intervenție rapidă a serviciilor de urgență era Imperativă, acesta a refuzat transportul la spital, într-o manifestare de curaj și tenacitate.

Echipajele de salvare și pompierii de la Detașamentul Târgoviște nu au pierdut nicio secundă pentru a asigura zona accidentului și a evalua starea de sănătate a șoferului. Surprinzător, testul cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ, confirmând faptul că tânărul a fost complet treaz în momentul producerii incidentului. Autoritățile vor deschide o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.