NOUTATI

Minunea Muzicală a Dâmboviței: Sofia Iacob, Eleva de 11 Ani, cucerește Publicul cu Primul său Single

Deși are doar 11 ani, Sofia Iacob nu este doar o altă elevă a Școlii Gimnaziale “Coresi” din Târgoviște. Cu o pasiune pentru muzică care a ars în ea de la o vârstă foarte fragedă, Sofia a lansat recent primul său videoclip, care a captivat rapid inimile ascultătorilor.

Videoclipul piesei “Vara asta e mea”, cu decoruri autohtone din Târgoviște, a reușit să acumuleze aproape 8000 de vizualizări într-un timp remarcabil de 48 de ore de la lansare. Talentații Paula Seling și Alexandru Gorgos au stat în spatele muzicii și versurilor, cu Gorgos fiind și maestrul orchestrației.

Dar cine este Sofia Iacob? Pe lângă talentul său muzical incontestabil, ea are ambiții mari. Visează să se afle în centrul atenției, pe cele mai mari scene ale lumii, pentru a-și împărtăși darul cu mii de oameni. Primele sale apariții pe scenă, unde a performant alături de nume mari precum Iuliana Beregoi, Iana Novac, Daniel Iordăchioaie și Trupa Asia, sugerează că Sofia este pe cale să devină o stea strălucitoare în lumea muzicii.

Cu dedicare, muncă și un talent divin, cerul este singura limită pentru această tânără. Cu continuarea eforturilor sale, visul Sofiei de a deveni o cântăreață consacrată este cu siguranță la orizont.

Urmariti-ne pe Google News