NOUTATI

Minora dispărută din Dragomirești găsită în Târgoviște – Nicio infracțiune comisă”

Minora în vârstă de 16 ani, care plecase voluntar de acasă în data de 3 august, a fost găsită în municipiul Târgoviște de către polițiști. Căutările acesteia s-au încheiat joi, când autoritățile au localizat-o în siguranță. Femeia în vârstă de 35 de ani, mama minorei, a sesizat dispariția fiicei sale în ziua următoare plecării.

Potrivit polițiștilor, în urma investigațiilor și verificărilor efectuate, s-a stabilit că minora a părăsit voluntar domiciliul în jurul orei 13:30 pe data de 3 august, fiind văzută ultima dată împreună cu o tânără în vârstă de 18 ani. Cauza plecării minorei de acasă nu a fost dezvăluită în comunicatul poliției.

Autoritățile locale au declanșat o serie de activități de căutare specifice în scopul localizării minorei dispărute. După o investigație meticuloasă și eforturi susținute, polițiștii din Târgoviște au găsit-o pe minora în municipiu în data de 10 august.

Este important de menționat că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni, conform declarației ofițerilor de poliție. Detalii suplimentare privind circumstanțele plecării minorei de acasă nu au fost făcute publice.

Această veste aduce o concluzie fericită în cazul acestei dispariții, întrucât fata a fost găsită în siguranță și nu a suferit niciun rău. Autoritățile continuă investigațiile pentru a determina motivele care au stat la baza plecării minorei de acasă, cu scopul de a preveni și gestiona situații similare în viitor.