NOUTATI

Micuța Aylin Stefania – Urgență pentru un transplant de ficat: Familiile speră în generozitatea publicului

Starea Aylinei este critică, medicii au avertizat părinții să accelereze pregătirile pentru operație.

Micuța Aylin Stefania, originară din Moreni, a fost supusă unui examen medical în Turcia, unde profesioniștii din domeniul sănătății au identificat un tratament salvator pentru toate afecțiunile ei. Din nefericire, costurile transplantului de ficat de care are urgent nevoie sunt astronomice, depășind cu mult posibilitățile financiare ale familiei. Costurile totale pentru intervenția chirurgicală se cifrează la 58.000 de euro, sumă pe care familia nu o poate acoperi.

Cei doi părinți au primit vești bune de la medicii din Turcia, mama fiind compatibilă și gata să doneze o parte din ficat pentru micuța Ștefi. Înainte de diagnostic, s-au strâns aproximativ 6.000 de euro cu ajutorul prietenilor și comunității, o sumă care acum pare infimă în fața urgenței de a readuce fetița în Turcia pentru intervenție. Până în prezent, s-au adunat 16.180 de euro.

Întrucât starea Aylinei este critică, medicii au avertizat părinții să accelereze pregătirile pentru operație. De aceea, familia ei face apel la generozitatea publicului pentru a strânge banii rămași.

Toți cei care pot și doresc să ajute financiar pot depune donații în contul deschis pe numele mamei, la Raiffeisen BANK, în lei sau euro. De asemenea, există opțiunea de a face donații prin Revolut. Sponsorizările din partea companiilor sunt, de asemenea, binevenite și pot fi făcute în conturile asociației în lei sau euro.

Donatii se pot face in contul mamei, deschis la Raiffaisen BANK:

  • LEI: RO17RZBR0000060023562066 – Titular: IOANA DOBREACOD SWIFT: RZBRROBU
  • EURO: RO45RZBR0000060024746611 – Titular: IOANA DOBREACOD SWIFT: RZBRROBU

Revolut: http://revolut.me/ioanaa1098

Pentru sponsorizări firme și nu numai conturile asociației lei/euro:

IBAN: RO98RNCB0128170365330001 (BCR)

Titular cont: ASOCIAȚIA DAR DIN DAR PENTRU SUFLETE MINUNATE