SPORT

Măsuri de siguranță pentru partida de fotbal AFC Chindia Târgoviște vs. FC Voluntari

În data de 19 mai 2023, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște va avea loc partida de fotbal din cadrul Campionatului Super Ligii României între echipele AFC Chindia Târgoviște și FC Voluntari. Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice vor lua măsuri pentru desfășurarea partidei de fotbal în condiții de siguranță a participanților și asigurarea unui climat de ordine la eveniment.

Pentru a evita aglomerările la punctele de acces, spectatorii sunt încurajați să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18:00, pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator, AFC Chindia Târgoviște, care a comunicat că va deschide tot stadionul pentru spectatori. Biletele se vor vinde atât online, cât și la casele de bilete din jurul stadionului, care vor fi deschise în zilele de miercuri și joi, în intervalul orar 10:00 – 17:00, și în ziua meciului, de la ora 10:00 la 20:30.

Spectatorii trebuie să respecte indicațiile agenților de securitate și să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice. Fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate. De asemenea, este interzisă introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional. De asemenea, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Recomandăm spectatorilor să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion. În arena sportivă, spectatorii trebuie să ocupe exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces. Părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție copiii, iar orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

În concluzie, recomandăm tuturor spectatorilor să respecte regulile și măsurile de siguranță impuse de autorități pentru partida de fotbal AFC Chindia Târgoviște vs. FC Voluntari, astfel încât evenimentul să se desfășoare într-un climat de ordine și siguranță publică. Vă dorim un meci plin de adrenalină și fair-play!

Urmariti-ne pe Google News