NOUTATI

Mărturii Tulburătoare în urma Tragediei de la Fieni: Florina Dezvăluie Detalii Emoționante

Florina, o tânără de 24 de ani și partenera bărbatului de 41 de ani care și-a pierdut viața în Fieni, și-a împărtășit tristetea și detaliile despre această tragedie cu publicul, printr-un interviu exclusiv pentru targovistenews.ro.

Simțind nevoia să aducă la lumină întreaga poveste, Florina deschide vălul asupra evenimentelor tragice care au înseninat viața ei. A clarificat că făcea parte din familia adoptivă a agresorului și nu împărțea legături biologice cu acesta.

Mama a doi copii, un băiat și o fată de 5 și 6 ani, Florina are acești copii dintr-o relație anterioară. Și Boby, partenerul decedat, avea proprii lui copii, proveniți dintr-o legătură anterioară.

Tragica situație este amplificată de faptul că Florina așteaptă un copil, fiind însărcinată de cinci luni. Boby râvnea la momentul când avea să devină tată din nou și era entuziasmat de posibilitatea de a trăi armonie în noua sa familie. Cei doi erau împreună de doi ani, timp în care Boby s-a reintegrat în țară, după 17 ani petrecuți în Grecia, bucurându-se de noua sa viață alături de Florina.

Urmariti-ne pe Google News