NOUTATI

Mamă și fiu găsiți morți, în stare de putrefacție, în garsoniera lor


Mister în jurul morții a doi membri ai aceleiași familii: O femeie de 88 de ani și fiul ei de 57 de ani au fost găsiți morți, în stare de putrefacție, în garsoniera lor din Târgu Mureș. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma necropsiei.

Detalii șocante: Vecinii au alertat autoritățile după ce au simțit un miros suspect provenind din apartamentul victimelor. La sosirea echipajelor de intervenție, s-a confirmat tragedia: mama și fiul zăceau fără viață, trupurile lor fiind deja în stare avansată de descompunere.

Ancheta în curs: Polițiștii nu au identificat urme de violență pe corpurile victimelor, dar au găsit în jurul lor numeroase peturi de bere goale și chiștoace de țigări. Se crede că bărbatul ar fi murit primul, iar mama sa nu a anunțat decesul fiului.

Misterul persistă: Cauzele exacte ale morții celor doi vor fi stabilite în urma necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat în garsoniera din Târgu Mureș.

Urmariti-ne pe Google News