NOUTATI

Mamă și Fiică agresate de Iubitul Fetei în Târgoviște

În Târgoviște, un incident șocant a avut loc pe data de 22 martie, când o tânără de 17 ani și mama ei, în vârstă de 40 de ani, au fost atacate de iubitul fetei, un bărbat de 20 de ani. Potrivit informațiilor, tânărul și-ar fi agresat fizic iubita în spațiul public, iar ulterior ar fi pătruns fără drept în locuința mamei acesteia, unde ar fi atacat-o și pe ea.

Ambele victime au necesitat îngrijiri medicale la spital în urma atacului violent. Poliția din Dâmbovița a reținut inițial tânărul pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a comis infracțiunile de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Poliția a precizat că, în conformitate cu prevederile legale, prezumția de nevinovăție rămâne valabilă pentru suspect, în timp ce cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Incidentul vine în contextul altor evenimente recente din zonă, precum concluziile unei anchete privind decesul unui bebeluș și descoperirea cadavrului unui student dispărut, precum și a unui caz de panică provocat de explozia unui panou electric într-un bloc din Târgoviște.

Urmariti-ne pe Google News