NOUTATI

Mamă eroină: și-a aruncat bebelușul de la etajul 3, și a sărit după el. Cum au supraviețuit miraculos

Un incendiu devastator a cuprins un apartament din Iași, miercuri după-amiază, punând în pericol viața unei tinere mame și a copilului ei de doar 6 luni. Fără nicio cale de scăpare, femeia a luat o decizie disperată: și-a înfășurat bebelușul în mai multe straturi de haine și l-a aruncat pe geam, de la etajul 3, sperând să-i salveze viața. Apoi, a sărit și ea în urma lui, riscându-și propria existență.

Martorii au fost șocați de scena care s-a petrecut sub ochii lor. Au sunat imediat la 112 și au încercat să acorde primul ajutor victimelor. Pompierii au ajuns la fața locului și au stins focul, care ar fi distrus mai multe obiecte din locuință. Au aflat că femeia este medic rezident și că soțul ei nu era acasă în momentul tragediei.

Atât mama, cât și bebelușul au fost transportați de urgență la spital, în stare critică. Copilul a suferit un traumatism cranian sever și a intrat în stop cardio-respirator. Mama a avut multiple fracturi, arsuri și leziuni la coloană. Medicii fac tot posibilul să-i salveze, dar șansele lor sunt mici.

Anchetatorii încearcă să stabilească cauza incendiului și dacă există vreo suspiciune de violență domestică. Vecinii spun că au auzit certuri în trecut între soții. Bărbatul a fost audiat de poliție.

Urmariti-ne pe Google News