NOUTATI

Magia Sărbătorilor de iarnă cuprinde orașul Titu: Moș Crăciun și Elfii săi aduc bucurie în inimi!

Cu pași discreți și inimi pline de așteptare, copiii din orașul Titu își numără zilele până la un eveniment de neuitat. Sudul județului se pregătește să-și deschidă porțile pentru cea mai așteptată vizită a anului: sosirea Moșului. Atmosfera de sărbătoare va invada Sala de sport „Dumitru Miu”, unde bucuria Crăciunului va fi împărtășită cu generozitate în dimineața zilei de duminică, 17 decembrie, începând cu ora 10.00.

Încărcat cu saci voioși de cadouri și împodobit cu un zâmbet cât toate zilele din an, Moș Crăciun își face drum printre zăpezi pentru a întâlni micuții nerăbdători. Dar, pentru că misiunile lui sunt multe și timpul e pe fugă, nu vine singur. Un elf magic, scăpărând de fericire și entuziasm, se alătură călătoriei, făgăduind să fie unul dintre cele mai de nădejde ajutoare ale generosului bătrân cu barbă albă.

Zâmbete, cântece de iarnă și pași de dans vor răsuna în Sala de sport, transformând orice colț de sală într-un tărâm de poveste. Autoritățile locale și-au unit eforturile pentru a orna și pregăti un adevărat spectacol festiv, asigurându-se că fiecare copil care va trece pragul sălii va pleca acasă nu doar cu mainile pline, ci și cu sufletul îmbogățit.

Evenimentul promite să fie unul memorabil, nu doar pentru cei mici, dar și pentru părinți care, prin ochii copiilor lor, vor redescoperi magia și inocența care fac din această perioadă a anului, una de neuitat. Intrarea la eveniment este liberă, asigurându-se astfel că niciun copil nu va rămâne fără o bucată din spiritul Crăciunului.

Să nu uităm, decembrie este luna în care fiecare moment se transformă în amintire, iar orașul Titu este punctul pe hartă unde bucuria se împarte generos și unde Moș Crăciun ne amintește că spiritul sărbătorilor trăiește în inimile noastre.

Urmariti-ne pe Google News