NOUTATI

Macabru! Mărturia sotiei lui Sorin. Cum a fost ucis cu maceta un bărbat care dansa cu soția lui la un hotel din Padina.

Soția lui Sorin, martoră la oribila crimă, a povestit cu lacrimi în ochi cum a început totul de la un pumn dat de soțul ei unui bărbat care i-a deranjat dansul.

”După ce concertul s-a terminat, am intrat în pub-ul hotelului. Noi am stat la masă pe stânga, lângă bar și intrarea secundara a pub-ului. Antonia și Alina Eremia nu au venit la pub.

Pe Alex Velea l-am văzut pe parcursul serii la pub, la masa din fața ușii principale. Acesta era la masă cu 3 bărbați de etnie romă, care ulterior l-au bătut și tăiat pe soțul meu. Nu îi cunoșteam pe acei bărbați niciunul dintre noi. În timpul incidentului nu l-am mai văzut pe Alex Velea.

Majoritatea celor din anturajul nostru am dansat în fata lăutarilor. Aceștia erau poziționați aproape de bar, pe stânga, cum se intră pe ușa principală. Noi am dansat pe parcursul serii mai multe ore. La un moment dat, eu m-am urcat pe un scaun și am continuat să dansez.

Unul dintre bărbații de etnie romă a venit în zona unde dansam și a început și el să danseze. Nu am fost atentă la acest bărbat fiind amplasat pe dreapta mea, iar soțul meu în fața mea. L-am văzut pe soțul meu când i-a dat cu pumnul acelui bărbat. Nu știu de ce a reacționat așa soțul meu.

Din cauza stării emoționale în care mă aflu, nu mai știu cum soțul meu și eu am ajuns la bar, iar cei trei bărbați au venit după el. Soțul meu a spart două sticle și le ținea în mână pentru a se apăra cu ele”, a declarat soția lui Sorin Anghel, conform Antena3.ro.

Femeia a declarat că nu știe ce l-a determinat pe soțul ei să lovească bărbatul, care era însoțit de alți doi frați.

Cei trei s-au repezit asupra victimei, aruncându-i cu pahare și sticle și înjunghiindu-l cu un cuțit.

Apoi, l-au târât afară din hotel și l-au lovit cu macetele până l-au omorât.

Din cauza stării emoționale în care mă aflu, nu mai știu cum soțul meu și eu am ajuns la bar. Cei trei bărbați au venit după el. Soțul meu a spart două sticle și le ținea în mână pentru a se apăra cu ele.

Acei bărbați aruncau spre soțul meu cu sticle și pahare. Doi dintre bărbații de etnie au intrat peste noi în bar și l-au lovit pe soțul meu. Nu pot preciza unde l-au lovit. Rețin și că am văzut un cuțit în mâna unuia dintre ei, dar nu îmi amintesc în mâna căruia dintre ei.

Acesta s-a dus către soțul meu și a dat în el, dar nu am observat unde l-a lovit. Soțul meu era căzut peste niște lădițe cu băutură. Eram disperată și nu mai știam cum să fac să îl ajut. Am tras și eu de mâna aceluia care avea cuțit în mână, iar el m-a respins, a zis că ne omoară pe toți și m-a lovit cu palma peste față”, adaugă femeia.

Soția bărbatului a încercat să îl salveze, dar a fost amenințată cu moartea de agresori. Un alt bărbat care a vrut să intervină a fost și el rănit de cei trei.

Femeia a spus că este traumatizată de ceea ce a văzut și că nu își poate explica cum au putut să comită o asemenea atrocitate.

Și Ghenea încerca să îl apere pe soțul meu și striga la agresori să se oprească, moment în care și el a fost lovit de unul dintre ei, nu știu care. La urmă, Ghenea a căzut pe sol fiind plin de sânge. Apoi agresorii au fugit.

Cei care erau cu noi au vrut să îl urce în mașină să îl ducem la spital. Totodată, eu am sunat și la 112 și le-am spus că soțul meu nu are puls. Cei de la ambulanță mi-au spus să nu îl mișcăm și să încercăm să îl resuscităm.

Am încercat să îl resuscităm, dar nu am reușit. Sunt într-o stare emoțională delicată datorita celor întâmplate, astfel că nu sunt pregătită la acest moment să ofer mai multe amănunte.

Soțul meu era plin de sânge pe față și pe tot corpul, fiind tăiat de agresori”, se mai arată în declarația depusă de soția victimei la Poliție.

Cei trei agresori au fost arestați de poliție și sunt cercetați pentru omor calificat.

Motivul crimei nu este încă clar, dar se presupune că ar fi vorba de o răzbunare pentru o veche neînțelegere.

Urmariti-ne pe Google News