NOUTATI

Loredana, ucigașa din Mangalia a râs în fața judecătorilor. Criminala care şi-a ucis cea mai bună prietenă, rămâne în arest.

Loredana, o tânără de 18 ani din Mangalia, a fost trimisă în judecată pentru omor, furt calificat, fraudă informatică și alte infracțiuni, după ce și-a ucis cu bestialitate prietena ei cea mai bună, Alina, în vara anului trecut. Fata a fost prinsă de polițiști după ce a încercat să scape de cadavrul Alinei, pe care l-a ascuns într-o valiză și l-a aruncat într-un parc, lângă plajă.

Loredana a șocat pe toată lumea cu atitudinea ei nepăsătoare și sfidătoare în fața instanței, unde a venit râzând și fără nicio urmă de regret. Magistrații au decis să o mențină în arest preventiv, respingând cererea ei de a fi plasată în arest la domiciliu. Avocatul familiei victimei a declarat că Loredana nu pare să înțeleagă gravitatea faptei sale și că speră să fie eliberată cât mai curând.

Crima s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 august 2023, într-un hotel din Mangalia, unde Loredana și Alina își petreceau vacanța. Cele două fete erau prietene de mult timp, dar se pare că au avut o ceartă aprinsă din cauza unui băiat. Loredana a lovit-o pe Alina cu o sticlă în cap, apoi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit. După ce a omorât-o, Loredana a furat cardul bancar al Alinei, telefonul și alte obiecte personale. Apoi, a folosit cardul pentru a plăti o cameră la alt hotel și pentru a face cumpărături online.

A doua zi, Loredana a pus trupul neînsuflețit al Alinei într-o valiză și a plecat cu un taxi spre un parc din apropiere. Acolo, a abandonat valiza sub o bancă și a plecat. Cadavrul a fost descoperit de un trecător, care a alertat autoritățile. Polițiștii au reușit să o identifice pe Loredana ca fiind autoarea crimei, folosind imaginile de pe camerele de supraveghere și datele de pe cardul bancar. Loredana a fost arestată la scurt timp și a recunoscut totul.

Loredana se află acum în închisoare, așteptând să fie judecată pentru fapta sa oribilă. Ea riscă o pedeapsă cu închisoarea pe viață, dacă va fi găsită vinovată de omor calificat. Avocatul familiei Alinei a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei, susținând că există probe care arată că Loredana a acționat cu premeditare și cruzime.

Urmariti-ne pe Google News