NOUTATI

Lansarea Lucrărilor de Modernizare a Drumului Județean DJ 712 în Dâmbovița

S-au dat startul lucrărilor de modernizare a Lotului 1 al Drumului Județean DJ 712, în cadrul proiectului masiv de modernizare a 60 de kilometri de drumuri județene din Dâmbovița, finanțat din fonduri europene. Aceste lucrări au început din Târgoviște, Halta Teiș, și se vor extinde în comunele Șotânga și Vulcana-Pandele, incluzând reabilitarea podului peste râul Ialomița, la granița dintre Brănești și Pucioasa.

Alături de extinderea infrastructurii și modernizarea sistemului rutier, proiectul include amenajarea de trotuare extinse, șanțuri din beton, rigole de acostament, poduri și podețe, dar și alte elemente esențiale pentru îmbunătățirea rețelei de transport. La evenimentul de inaugurare au participat oficialități locale, printre care președintele Consiliului Județean Dâmbovița și primarul municipiului Târgoviște, subliniind evoluția semnificativă pe care aceste lucrări o vor aduce în zona respectivă.

Această inițiativă reprezintă un moment crucial în modernizarea infrastructurii din Dâmbovița, promițând nu doar drumuri îmbunătățite, ci și un impact pozitiv asupra comunităților locale și a traficului rutier.

Urmariti-ne pe Google News