NOUTATI

La armata! Se fac inscrieri pentru 52 posturi de rezervisti militari in Dambovita.

Ministerul Apărării Naționale organizează o campanie de recrutare pentru rezerviști voluntari în Armata României

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că între 23 octombrie și 10 noiembrie 2023 se va desfășura o campanie de recrutare și selecție pentru cetățenii care sunt interesați să îndeplinească serviciul militar în rezervă ca rezerviști voluntari în cadrul Armatei României. Această inițiativă oferă un număr total de 1120 de locuri, inclusiv 52 de poziții disponibile în județul Dâmbovița, pentru toate categoriile de personal militar, precum ofițeri, maiștri militari, subofițeri și soldați-gradați.

Cetățenii eligibili pentru aceste poziții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, în cazul celor care sunt interesați să devină cadre militare rezerviste voluntare, și între 18 și 50 de ani pentru categoria soldaților și gradaților rezerviști voluntari.

Pentru a se înscrie, candidații trebuie să viziteze sediul centrului militar, unde vor completa o cerere de înscriere și vor primi consiliere pentru orientarea profesională și întocmirea dosarului de candidat.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Biroul de Informare-Recrutare/Centrul Militar Județean Dâmbovița din Târgoviște, situat pe strada Ion Heliade Rădulescu, numărul 16. De asemenea, se pot solicita informații suplimentare și prin intermediul numerelor de telefon 0744653234 și 0245211463.