NOUTATI

La 60 ani si-a pierdut viata dupa ce a fost prins sub o autoutilitara.

Dambovita: Bărbat de 60 de ani a fost prins sub o autoutilitară și si-a pierdut viața.

În dimineața zilei de joi, o tragedie a zguduit satul Picior de Munte, comuna Dragodana. Un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața într-un accident care l-a surprins sub o autoutilitară.

Când tragedia a fost descoperită, mai mulți salvatori de la Detașamentele Găești și Târgoviște au fost chemați la fața locului. Chiar dacă au făcut tot posibilul pentru a-l scoate pe bărbatul prins, eforturile lor și cele ale echipajului Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița nu au fost suficiente pentru a-l salva.

„Echipajele de intervenție au identificat un bărbat inconștient surprins sub o autoutilitară la fața locului. Din păcate, la sosirea medicului, s-a constatat decesul persoanei”, se arată într-un comunicat oferit de ISU Dâmbovița.

După această tragedie, polițiștii au fost chemați pentru a investiga incidentul. Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au confirmat moartea bărbatului. „În urma deplasării la fața locului, din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat de 60 de ani ar fi fost surprins sub o autoutilitară. Din nefericire, bărbatul a fost declarat mort”, a precizat IPJ Dâmbovița.

În acest moment, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii acestei tragedii.

Urmariti-ne pe Google News