NOUTATI

Izabela Simion, vocea care a cucerit toți antrenorii la „Vocea României”. Ce alegere surprinzătoare a făcut solista din Găești

Izabela Simion, o solistă vocală din Găești, în vârstă de 30 de ani, a făcut furori la „Vocea României”, show-ul de muzică difuzat de ProTV. Ea a interpretat piesa „Confetti” și a reușit să îi convingă pe toți cei patru antrenori să își întoarcă scaunele pentru ea. Irina Rimes, Horia Brenciu și Teo Rose, Smiley și Tudor Chirilă au fost impresionați de vocea și de atitudinea ei pe scenă.

Izabela nu este la prima participare la „Vocea României”, ea mai fiind prezentă și în sezonul 2 al emisiunii. Ea are o legătură specială cu Horia Brenciu, pentru că a făcut parte din corul lui. Cu toate acestea, ea nu l-a ales pe el ca antrenor, ci pe Smiley, cu care a simțit o afinitate muzicală. Ea i-a dezvăluit decizia prin cântarea unei strofe dintr-o melodie a lui Smiley.

Izabela a declarat că a venit la „Vocea României” pentru a avea acces la un public mai larg și pentru a simți emoția competiției. Ea a spus că nu ar avea probleme dacă ar câștiga show-ul, pentru că știe ce să facă cu banii. Ea a arătat și un simț al umorului plăcut, care i-a amuzat pe antrenori.

Izabela lucrează la Școala Populară de Arte „Octav Enigărescu” și este cunoscută ca solistă la restaurantul Homlette din Târgoviște. Ea are o carieră muzicală promițătoare și sperăm să o vedem în etapele următoare ale concursului