NOUTATI

Investiție majoră în sănătatea dâmbovițenilor: Spitalul Județean din Târgoviște inaugurează un nou corp de clădire pentru Secția de Cardiologie

Reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița au anunțat inaugurarea unui nou corp de clădire al Secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Această investiție, în valoare de 16 milioane de lei, finanțată integral din bugetul județean, vine să îmbunătățească semnificativ capacitatea și dotarea unității medicale.

Noul corp de clădire va găzdui un sistem complet de angiografie cardiovasculară, o achiziție recentă în valoare de 8,8 milioane de lei din bugetul local. Dâmbovița era singurul județ din regiune care nu dispunea de un astfel de aparat, obligând pacienții să fie transferați către spitale din București. Acum, această lacună este remediată, oferind o îngrijire medicală de înalt nivel pacienților din zonă.

Investiția în infrastructura și dotarea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean din Târgoviște reprezintă un pas important în asigurarea accesului la servicii medicale de calitate pentru locuitorii județului Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News