NOUTATI

Inspectorul școlar general a avut dificultăți în a conecta două propoziții în timpul discursului său.

Noua Inspector Școlar General din Dâmbovița, Adriana Tudose, a avut un moment stânjenitor la deschiderea anului școlar. Discursul său a fost marcat de ezitări și greșeli, atribuite emoțiilor.

Adriana Tudose, recent numită în funcția de inspector școlar general în județul Dâmbovița prin colaborarea dintre PSD și PNL, a avut o experiență stânjenitoare în timpul discursului de deschidere a noului an școlar.

Inspectorul școlar a avut dificultăți în a conecta două propoziții în timpul discursului său. Într-o încercare de a se justifica, Adriana Tudose a menționat că resimte emoții puternice. Merită menționat că ea are o carieră anterioară ca profesor de limba franceză.

Preacurcenici părinți, domnule primar, doamnă prefect, domnilor deputați… stimată asistență, dragi părinți, stimați… dragi elevi… Ăăă, mă bucur foarte mult, și sunt onorată să mă aflu astăzi, aici, la Seminarul Teologic Ioan… Sfântul Ioan Gură de Aur, mă onorează această prezență… și… …sunt foarte… … în primul rând sunt foarte emoționată să mă aflu aici… (râde) Ăăă… Școala… este… un… mijloc prin care noi… școala este un reper… care formează personalități solide, de aceea… ăăă… vreau să vă spun că diversitatea este una dintre… principiile care stau la baza educației. Ăăă… cadrele didactice au… au… ăăă… Vă rog să mă scuzați, am emoții!

Adriana Tudose

Urmariti-ne pe Google News