NOUTATI

Incident Șocant în Dâmbovița: Femeie Bătută de Polițiști în Mijlocul Străzii

Într-un moment tulburător surprins pe camere, doi agenți de poliție încearcă să încătușeze o femeie în comuna Potlogi, județul Dâmbovița. Aceasta opune rezistență, iar polițiștii aplică legea străzii cu o brutalitate șocantă.

“Băi, nu da în ea! Băi! De ce dai în ea? Nu da în ea!” strigă martorii, îngroziți de violența cu care femeia este tratată. Polițiștii o trântesc la pământ, iar apoi o lovesc cu piciorul. Momentul este înfiorător, iar întreaga scenă ridică semne de întrebare: de la ce a pornit totul și dacă superiorii agenților sunt conștienți de comportamentul lor.

Aceste imagini revoltătoare au fost primite pe Fii Observator, iar cazul este acum subiect de dezbatere. Oare cine va răspunde pentru această brutalitate? Rămâne de văzut cum vor acționa autoritățile în urma acestui incident șocant.

„La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Titu, în timp ce se aflau pe raza localității Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate. În momentul controlului, după ce polițiștii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate, plăcuțele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul, șoferița ar fi manifestat un comportament agresiv verbal și a refuzat să coopereze cu polițiștii, moment în care aceștia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unității de poliție în vederea luării măsurilor legale.

Ulterior, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz. De asemenea, în ceea ce privește comportamentul polițiștilor și modul de intervenție, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru dispunerea măsurilor legale”, se precizează în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News