NOUTATI

Incident grav la Școala din Valea Voievozilor: Elevul mutat provoacă scandal și agresează colegii

Un nou incident grav a avut loc la Școala din Valea Voievozilor, după ce elevul mutat de la Școala “Coresi” Târgoviște a creat din nou probleme. Joi, polițiștii au intervenit în unitatea școlară după ce copilul de 9 ani ar fi lovit un băiețel de doar 6 ani pe holul școlii, folosind un scaun metalic în agresiunea sa.

Victima a suferit leziuni care au necesitat îngrijiri medicale imediate. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a clarifica întregul incident, iar reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dâmbovița au fost informați și implicați în gestionarea situației.

De asemenea, reprezentanții administrației locale, ai școlii din Valea Voievozilor și părinții afectați au decis să solicite o întâlnire la Ministerul Educației pentru a transmite despre incidentele grave și de neacceptat care au loc în școala respectivă de când elevul problemă a fost transferat acolo.

În urma incidentului, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au efectuat verificări suplimentare la unitatea școlară, iar Poliția a demarat o anchetă penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe de către minor.

Este important de menționat că transferul elevului problemă la Valea Voievozilor a avut loc fără acordul unității școlare, iar aceasta reprezintă a treia instituție de învățământ la care acest copil a fost mutat în ultimii ani. Este evident că este crucial să se găsească soluții durabile și eficiente pentru a asigura securitatea și bunăstarea tuturor elevilor în mediul școlar.

Urmariti-ne pe Google News