NOUTATI

Incident grav la Pucioasa: Doi bărbați, reținuți pentru viol și complicitate

La data de 6 mai, în jurul orei 19:19, Poliția Orașului Pucioasa a fost alertată despre un incident grav. O tânără de 25 de ani din Glodeni a raportat că a fost victima unui viol. Imediat, polițiștii, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au demarat investigațiile.

Conform investigațiilor, două persoane sunt bănuite de comiterea acestui act. Un bărbat de 31 de ani și unul de 25 de ani au fost identificați ca principalii suspecți. Detaliile emergente ale anchetei relevă că, în ziua incidentului, în jurul orei 16:00, aceștia ar fi convins victima să meargă într-un loc izolat în comuna Glodeni, unde bărbatul de 31 de ani a constrâns-o moral și fizic și a violat-o. De asemenea, cel de 25 de ani a încercat să întrețină raporturi sexuale cu victima, utilizând metode similare de constrângere.

Ca urmare a dovezilor adunate, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 7 mai, instanța a emis mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile pentru ambii.

Cazul continuă să fie investigat pentru acuzațiile de viol, complicitate la acesta și tentativă de viol, sub stricta coordonare a procurorului responsabil de caz. Notăm că demersurile legale sunt efectuate respectând prezumția de nevinovăție, conform procedurilor Codului de procedură penală.

Urmariti-ne pe Google News