PRIMARIA TARGOVISTE

Încep lucrările majore pe Calea Câmpulung din Târgoviște în cadrul Programului „Anghel Saligny

Cristian Stan: Start al lucrărilor de reabilitare pe Calea Câmpulung: un pas înainte pentru infrastructura din Târgoviște!

În contextul proiectului grandios de modernizare a infrastructurii rutiere din Târgoviște, demarat în ultimul deceniu, se anunță începerea reabilitărilor și pe Calea Câmpulung.

Această arteră rutieră, una dintre cele mai circulate din oraș, va beneficia de o transformare amplă.

Finanțarea lucrărilor vine în cadrul Programului Național „Anghel Saligny”, având ca scop principal refacerea completă a părții carosabile și a trotuarelor, care se aflau într-o stare avansată de deteriorare.

De asemenea, proiectul include măsuri de preluare eficientă a apelor pluviale. Aceste intervenții marchează un pas semnificativ spre un Târgoviște modern și funcțional.

‼️Start al lucrărilor de reabilitare și pe Calea Câmpulung, o arteră rutieră intens circulată, iar intervențiile în cadrul celui mai mare proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște din ultimii 10 ani, continuă! Investiția, finanțată în cadrul Programului Național „Anghel Saligny”, presupune refacerea integrală a părții carosabile, a trotuarelor (puternic deteriorate), dar și lucrări de preluare a apelor pluviale! #TârgovișteaModernă

Cristian Stan