DAMBOVITA

Încep înscrierile în aplicația informatică pentru programul Casa Verde Fotovoltaice în județul Dâmbovița

În perioada 14-16 iunie 2023, dâmbovițenii interesați de programul Casa Verde Fotovoltaice se pot înscrie în aplicația informatică destinată acestui program. În urma înscrierilor, vor fi selectați beneficiarii care vor primi finanțare pentru instalarea de panouri solare fotovoltaice.

Programul Casa Verde Fotovoltaice își propune să încurajeze utilizarea surselor de energie regenerabilă pentru producerea de energie electrică și să reducă dependența de sursele tradiționale de energie. Prin intermediul acestui program, locuitorii din județul Dâmbovița pot beneficia de finanțare pentru instalarea de panouri solare fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.

Pentru a se înscrie în program, solicitanții trebuie să îndeplinească anumite condiții, precum deținerea unei case sau a unui apartament în proprietate, faptul că nu au beneficiat anterior de finanțare prin acest program, și altele. Detaliile complete cu privire la condițiile de înscriere și criteriile de selecție sunt disponibile pe site-ul oficial al programului Casa Verde Fotovoltaice.

Este important să subliniem că utilizarea surselor de energie regenerabilă reprezintă o opțiune sustenabilă și benefică pentru mediul înconjurător și pentru economia personală a fiecăruia. Prin instalarea de panouri solare fotovoltaice, locuitorii din județul Dâmbovița pot beneficia de o sursă de energie curată și gratuită și pot contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Încurajăm cetățenii din județul Dâmbovița să se informeze și să ia în considerare opțiunea de a participa la programul Casa Verde Fotovoltaice și să contribuie astfel la protejarea mediului înconjurător și la dezvoltarea unei economii mai sustenabile.

Urmariti-ne pe Google News