NOUTATI

Incendiu puternic în satul Ghirdoveni: Casa și anexe cuprinse de flăcări!

Un puternic incendiu a izbucnit miercuri seara în satul Ghirdoveni, comuna I.L. Caragiale, lăsând în urmă distrugeri semnificative. Potrivit Informațiilor furnizate de ISU Dâmbovița, flăcările au cuprins o casă și anexe de pe strada Tufeni, iar focul s-a propagat rapid pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

Din fericire, incidentul nu a provocat pierderi de vieți omenești, dar pagubele materiale sunt considerabile. Autoritățile au intervenit prompt, mobilizând pompierii Detașamentului Moreni, care s-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu un echipaj SMURD.

Eforturile pompierilor au fost concentrare pe lichidarea flăcărilor și protejarea zonelor învecinate pentru a preveni extinderea incendiului. După mai multe ore de muncă intensă, lucrătorii de intervenție au reușit să controleze și să stingă complet incendiul, împiedicând astfel răspândirea altor focare.

Cauzele incendiului sunt încă necunoscute și vor fi investigate de către autoritățile competente pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului. Potrivit primelor informații, nu există suspiciuni de natură criminală legate de incident.

Urmariti-ne pe Google News