NOUTATI

Incendiu Major la o Hală Industrială în Apropierea unui Mall din Târgovişte

Duminică, un incendiu a izbucnit la o hală industrială situată în apropierea unui mall din Târgovişte. A fost emis un mesaj RO-Alert care avertiza despre degajările mari de fum și recomanda cetățenilor să evite zona, conform informațiilor oferite de ISU Dâmbovița.

Pompierii au intervenit la fața locului, unde au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul unei hale de aproximativ 500 de metri pătrați. La locul incendiului au acționat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Mesajul RO-Alert transmis populației din zonă avertiza: „Incendiu major cu degajări mari de fum produs la hală industrială din zona Mall Dâmbovița. Ocoliți/evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție”.

La ora 16:25, incendiul a fost lichidat. „Incendiul este lichidat, hala unde a avut loc are o suprafață de circa 1.500 de metri pătrați. Se lucrează la înlăturarea efectelor negative”, a precizat ISU Dâmbovița. În urma cercetărilor, pompierii urmează să stabilească și cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Urmariti-ne pe Google News