NOUTATI

Incendiu devastator în satul Dealu Frumos: O mașină mistuită de flăcări, dar fără victime

Marți dimineață, satul Dealu Frumos din comuna Pietroșița a fost cuprins de panică în urma unui incendiu violent care a distrus aproape în totalitate o mașină. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, focul a izbucnit în compartimentul motor al vehiculului.

Spre norocul tuturor, nicio persoană nu a suferit răni în urma incendiului. Echipajele de intervenție au reușit să gestioneze rapid situația și să limiteze propagarea flăcărilor, evitând astfel alte eventuale pagube materiale sau chiar pierderi umane.

La fața locului au sosit prompt pompierii Gărzii Fieni, dotați cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu un echipaj SMURD. Cu abnegație și profesionalism, aceștia au reușit să localizeze și să stinge incendiul într-un timp record, evitând astfel extinderea acestuia la alte vehicule sau obiective din apropiere.

Cauza exactă a incendiului este încă în curs de investigare, specialiștii urmând să analizeze detalii precum sistemul electric al mașinii sau posibile scurgeri de combustibil care ar fi putut declanșa flăcările. Până în prezent, nu există suspiciuni de natură criminală în ceea ce privește acest incident.