NOUTATI

Inaugurarea Școlii Generale din Malu cu Flori – o realizare importantă pentru comunitatea locală

Ieri, în comuna dâmbovițeană Malu cu Flori a avut loc un eveniment emoționant și așteptat cu nerăbdare de întreaga comunitate – inaugurarea Școlii Generale din localitate. La ceremonie au participat numeroase personalități, printre care președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții CJD, parlamentarii de Dâmbovița, primarul comunei Malu cu Flori și alți primari din zonă, precum și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, reprezentanți ai Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia și ai Administrației Fondului pentru Mediu.

Noua școală, care a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare, va oferi condiții excelente celor peste 180 de copii din localitate. Președintele CJD a anunțat că va fi achiziționat un microbuz electric sau hibrid pentru a facilita transportul elevilor care fac naveta.

Primarul comunei Malu cu Flori, Ion Constantin, a mulțumit președintelui CJD pentru sprijinul acordat acestei investiții. La rândul său, Corneliu Ștefan a subliniat că CJD are numeroase proiecte în asociere cu comuna, printre care asfaltarea drumurilor comunale și reabilitarea unui drum județean între Malu cu Flori și Pucheni, în valoare de 76 de milioane de lei.

Directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, Liviu Mușat, a evidențiat faptul că 40% din banii alocați pentru infrastructura educațională în întreaga regiune au revenit județului Dâmbovița, ca urmare a eforturilor depuse de președintele CJD și de primarii din județ.

Inaugurarea școlii din Malu cu Flori reprezintă un moment de mare importanță pentru comunitatea locală, care se bucură acum de condiții moderne de învățământ pentru copiii săi.

Urmariti-ne pe Google News