NOUTATI

Inainte de nunta, tânără de 21 de ani moare după operație de mărire a sânilor

O tânără de 21 de ani, a murit la doar câteva zile după ce a suferit o operație de mărire a sânilor. Alessia, care urma să se căsătorească cu iubitul ei, Mario Lucchesi, a început să se simtă rău la scurt timp după intervenție. A fost internată în stare critică la Clinica Villa dei Fiori din Acerra, lângă Napoli, Italia, pe 20 septembrie, dar, în ciuda eforturilor medicilor, a murit în urma unui stop cardiac câteva ore mai târziu.

Alessia a decis să-și mărească sânii la o clinică specializată în chirurgie plastică și a fost externată în aceeași zi a operației. Cu toate acestea, starea ei de sănătate s-a înrăutățit rapid, iar familia a depus o plângere, cerând o investigație asupra circumstanțelor care au dus la decesul ei.

Mario, iubitul Alessiei, a promis că nu va avea milă de nimeni până când nu i se va face dreptate iubitei sale. „Vei fi pentru totdeauna femeia mea! Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Nu voi avea milă de nimeni până când nu ți se va face dreptate. Vei fi mereu în inima mea și a familiei tale. Te iubesc atât de mult”, a scris el pe rețelele de socializare.