NOUTATI

Impact major pe drumul Județean 711: 6 persoane rănite într-un accident grav intre un microbuz și un autocamion

Într-o după-amiază de luni, liniștea a fost sfâșiată în apropierea localităților Vișina și Fierbinți, județul Dâmbovița, unde un accident grav a lăsat în urmă 6 victime rănite. Un microbuz de transport persoane și un autocamion au fost protagoniștii tragicului incident care a perturbat echilibrul local.

Conform informațiilor oferite de ISU Dâmbovița, victimele au beneficiat de îngrijiri medicale urgente acordate la fața locului, iar o parte dintre ele urmează să fie transferate la spital pentru tratament suplimentar.

Zona a fost asigurată în cel mai scurt timp de către pompierii Gărzii Vișina, cu ajutorul unui echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, secondați de pompierii Detașamentului Găești și 3 echipaje de la SAJ Dâmbovița. Prevenirea incendiilor la locul accidentului a făcut parte de asemenea din măsurile de securitate initiate de către echipajele de intervenție.

Poliția a ajuns la locul accidentului pentru a iniția cercetări și pentru a identifica cu precizie circumstanțele și cauza accidentului. Conform primelor verificări, accidentul s-ar fi produs după ce un bărbat de 40 de ani, șoferul microbuzului și originar din Argeș, ar fi intrat în coliziune cu autocamionul condus de un bărbat de 59 de ani, din Teleorman, care circula în fața sa pe drumul județean 711.

În acest moment, cercetările continuă pentru a stabili toate detaliile acestui eveniment nefericit. Această situație cutremurătoare ne reamintește că siguranța pe drumurile noastre ar trebui să fie întotdeauna o prioritate.