NOUTATI

I-a tăiat gâtul după ce l-a sedat. Voia banii din asigurarea de viaţă a sotului, pe care să îi cheltuie cu amantul.

Cum a fost condamnată la moarte o mamă din Marea Britanie pentru o crimă oribilă. Ea susține că este nevinovată și cere ajutor

O femeie britanică, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată la moarte prin spânzurare în India, după ce a fost găsită vinovată de uciderea soțului ei în timpul unei vacanțe. Ramandeep Kaur Mann, originară din Derby, a negat acuzațiile și a cerut intervenția autorităților britanice pentru a fi grațiată.

Potrivit procurorilor indieni, Mann și-a ucis soțul, Sukhjinder Singh Mann, în vârstă de 34 de ani, cu ajutorul amantului ei, Gurpreet Singh, în septembrie 2016. Cei doi ar fi vrut să încaseze suma de 2 milioane de lire sterline din asigurarea de viață a victimei și să îi moștenească proprietatea din satul Basantapur, unde locuiau părinții lui.

Mann i-a administrat soțului ei somnifere în mâncare, apoi l-a sufocat cu o pernă și i-a tăiat gâtul cu un cuțit. Fiul ei cel mare a fost martor la scena macabră. După crimă, Mann a sunat la poliție și a susținut că soțul ei s-a sinucis.

În urma unei anchete de patru ani, Mann și amantul ei au fost arestați și judecați pentru crimă. La începutul acestei luni, cei doi au fost condamnați la moarte prin spânzurare de o instanță din statul Punjab.

Mann a declarat pentru Daily Mail că este nevinovată și că totul i-a fost înscenat de familia soțului ei, care ar fi avut un conflict cu acesta din cauza unei proprietăți. Ea a spus că se simte ca în iad și că are nevoie de ajutor pentru a scăpa de pedeapsa capitală.

“Este cel mai groaznic lucru care mi s-a întâmplat. Am suferit o eroare judiciară. Nu am făcut nimic greșit. Totul mi-a fost înscenat. Nu există nimeni care să mă ajute, sunt singură aici. Vă rog, cineva să mă ajute”, a spus Mann.

Mann a adăugat că nu își poate imagina cum ar fi să fie spânzurată și că speră ca guvernul britanic să intervină în cazul ei. Ea a spus că vrea să se întoarcă acasă la copiii ei și să își reia viața normală.

Sursa: [Daily Mail]