NOUTATI

Hoții fără scrupule au golit un depozit din Dâmbovița: au furat până și masa și scaunele

O bandă de hoți din județul Dâmbovița a dat o lovitură de proporții, spărgând un depozit al unei firme și furând tot ce au găsit în interior, de la calculatoare și acumulatori până la o masă, scaune și un frigider. Valoarea bunurilor sustrase se ridică la 200.000 de lei.

Fapta a fost sesizată la Poliție pe 16 octombrie de un reprezentant al societății comerciale care deține depozitul, situat în localitatea Băleni Sârbi. Acesta a declarat că hoții au pătruns în depozit prin forțarea ușii de acces în perioada 25 septembrie – 16 octombrie.

Polițiștii au reușit să identifice cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 38 de ani ca fiind autorii furtului calificat. La domiciliile acestora au fost efectuate percheziții pe 20 octombrie, unde au fost găsite unele dintre bunurile furate.

Trei dintre suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru recuperarea integrală a prejudiciului și stabilirea întregii activități infracționale a hoților

Sursa foto: Dall-e