NOUTATI

Greșeală sau realitate! Voinești, probabil comuna cu cel mai mare buget din România!

Primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Danut, a făcut un anunț surprinzător pe pagina sa de facebook. El a declarat că în ședința ordinară a Consiliului Local Voinești, care a avut loc recent, a fost aprobat în unanimitate „Bugetul de venituri și cheltuieli al localității” pentru anul 2024.

Potrivit primarului, suma propusă pentru bugetul comunei este de 43.914.000 RON, o cifră impresionantă pentru o localitate cu o populație de aproximativ 6,000 de locuitori. Din această sumă, cheltuielile de funcționare însumează 10.410.000 RON, adică 23,7%, iar cheltuielile pentru secțiunea de dezvoltare, suma alocată este de 33.504.000 RON, adică 76,2%.

Primarul a afirmat că este un buget foarte bine structurat, bazat pe implementarea unor proiecte majore la nivelul comunei Voinești, care vor contribui la creșterea calității vieții cetățenilor. El nu a oferit însă detalii despre aceste proiecte, ci a încheiat postarea cu un mesaj mobilizator: „La treabă!”!

Anunțul primarului a stârnit numeroase reacții din partea internauților, care s-au întrebat dacă este vorba de o greșeală cu un zero sau aceasta este realitatea.

Urmariti-ne pe Google News