NOUTATI

Grătar cu flacără și cuțit între 2 tiruri în Austria: Doi șoferi români de TIR, la un pas să ucidă un paznic

Un incident șocant a avut loc duminică după-amiază într-o parcare din localitatea Hörsching, Austria, unde doi șoferi români de TIR au fost arestați după ce l-au agresat fizic și verbal pe un angajat de securitate al unei companii de logistică.

Potrivit site-ului poliției austriece, cei doi români își făceau grătar cu flacără deschisă și ascultau muzică la volum mare, încălcând regulile parcării.

Paznicul, un bărbat de origine uzbekă, în vârstă de 42 de ani, le-a cerut să se oprească, dar a fost atacat cu pumnii și amenințat cu un cuțit de bucătărie.

Poliția a intervenit și i-a arestat pe cei doi români, care au negat acuzațiile în timpul audierilor și sunt cercetați în continuare în stare de libertate.

Pauză de weekend cu violență: Doi șoferi români de TIR, acuzați că au bătut și amenințat cu moartea un paznic în Austria

Doi șoferi români de TIR au fost implicați într-un incident violent într-o parcare din Austria, unde își făceau grătar între două TIR-uri cu flacără deschisă și ascultau muzică la volum mare.

Un angajat de securitate al unei firme de logistică le-a cerut să respecte regulile locului, dar a fost atacat cu pumnii și amenințat cu un cuțit de bucătărie.

Poliția austriacă i-a arestat pe cei doi români, care au negat acuzațiile.

Urmariti-ne pe Google News