NOUTATI

Gelozie extremă si tentativa de omor: Un bărbat a fost calcat de mașina fostului iubit al prietenei sale

Video. Un bărbat a fost victima unei tentative de omor în centrul orașului Slatina, după ce a fost lovit și târât de mașina unui alt bărbat, care se pare că era fostul iubit al prietenei sale.

Incidentul s-a produs când cei doi șoferi s-au ciocnit în trafic. Bărbatul lovit a coborât din mașină pentru a discuta cu celălalt șofer, dar acesta a accelerat și l-a prins sub roți, târându-l câțiva metri pe trotuar.

Martorii au sunat la 112 și au alertat autoritățile. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe bărbatul rănit la spitalul din Slatina. Acesta a suferit fracturi la bazin și se află în stare gravă.

Polițiștii au reținut agresorul și au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Procurorii au stabilit că motivul conflictului a fost o femeie, care era actuala iubită a victimei și fosta iubită a agresorului. Cei doi bărbați se cunoșteau și se pare că cel cu BMW i-ar fi urmărit pe cei doi îndrăgostiți din gelozie. Ancheta este în desfășurare.

Urmariti-ne pe Google News