NOUTATI

Gelozie, alcool și violență în Șotânga! Un individ a amenințat cu cuțitul o femeie și un bărbat și le-a spart mașina.

Yelling aggressive man beating his scared wife

Un bărbat de 53 de ani a fost reținut de polițiști după ce a făcut scene de groază în comuna Șotânga, marți seara. Acesta este suspectat că, sub influența alcoolului și mânat de gelozie, a atacat cu un cuțit o femeie de 42 de ani și un bărbat de 39 de ani. Nu s-a oprit aici, ci a aruncat și cu o piatră în parbrizul mașinii bărbatului.

Victimele au fost protejate de polițiști, care au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile. Agresorul a fost dus la sediul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, unde a fost audiat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. Acesta a dispus reținerea lui pentru 24 de ore și îl va prezenta astăzi, 31 ianuarie, în fața judecătorilor, pentru a cere arestarea preventivă.

Bărbatul este cercetat pentru infracțiunile de amenințare și distrugere, dar beneficiază de prezumția de nevinovăție, conform Codului de procedură penală. Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Urmariti-ne pe Google News