NOUTATI

Gala Performanței în Educația Târgovișteană – 2023: O seară de recunoaștere pentru cei mai buni elevi și dascăli

De șapte ani, municipiul Târgoviște găzduiește Gala Performanței în Educația Târgovișteană, un eveniment dedicat premiilor și recunoașterii celor mai buni elevi și dascăli. Ediția din 2023 a avut loc recent la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, unde au fost premiați 450 de copii și profesori.

Gala a fost un moment special în care s-au evidențiat cei care, prin sacrificii, implicare și perseverență, au obținut performanțe remarcabile. Atmosfera a fost una frumoasă, iar toți cei implicați – copii, profesori și părinți – au primit felicitări. S-au acordat diplome, flori și premii în bani pentru rezultatele deosebite obținute la examene, olimpiade, concursuri și competiții sportive.

Primarul orașului, Cristian Stan, a transmis un mesaj de recunoștință și mândrie față de acești tineri talentați și dascălii lor. El a subliniat importanța sprijinului comunității în dezvoltarea lor și a subliniat că de acești copii depinde viitorul orașului și al țării. La eveniment au participat și viceprimarii, administratorul public și reprezentanți ai autorităților locale și județene.

Gala Performanței în Educație a reprezentat un moment deosebit în care s-au evidențiat excelența și eforturile depuse de elevi și profesori. Târgoviștea este mândră de acești tineri și le mulțumește pentru performanțele lor remarcabile.

Urmariti-ne pe Google News