NOUTATI

Furnizarea apei va fi întreruptă temporar în orașul Gheboieni pe 23 mai pentru lucrări de reparații la conductele de apă

În data de 23 mai, furnizarea apei în orașul Gheboieni va fi întreruptă pentru câteva ore. Măsura este necesară pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la conductele de apă și va afecta consumatorii din zona respectivă.

Conform informațiilor furnizate de către operatorul rețelei de apă, furnizarea apei va fi întreruptă începând cu ora 8 dimineața și va fi reluată în jurul orei 12 după-amiaza. În această perioadă, consumatorii din orașul Gheboieni vor avea parte de o întrerupere a furnizării apei, iar autoritățile locale îi îndeamnă să își facă rezerve de apă pentru a face față acestei situații.

Pentru a evita orice neplăceri, este recomandat să se ia măsuri de precauție înainte de întreruperea furnizării apei. În cazul în care aveți nevoie de apă în această perioadă, ar trebui să vă asigurați căaveți suficiente rezerve de apă potabilă, astfel încât să nu fiți afectat de întreruperea furnizării apei.

Este important să menționăm că aceste lucrări de reparații sunt necesare pentru a asigura furnizarea unui serviciu de calitate în viitor și pentru a reduce riscul de avarii și întreruperi în viitor. În același timp, autoritățile locale își cer scuze pentru orice neplăceri cauzate de această întrerupere temporară a furnizării apei și îi asigură pe consumatori că vor face tot posibilul pentru a minimiza impactul acesteia.

Pentru informații suplimentare sau în cazul unor situații de urgență, este recomandat să contactați operatorul rețelei de apă local.

Urmariti-ne pe Google News